Aankoopadvies bij een nieuwe computer of laptop

By | 19 juli 2013

Voor Aankoopadvies bij een nieuwe computer of laptop kunt u vanaf heden ook terecht op het forum van PC Web Plus, voor aankoopadvies bij een nieuwe computer of laptop is er dan ook een speciaal sub-forum beschikbaar waar u terecht kunt voor gedegen advies bij de aanschaf van een nieuwe computer of laptop. Maar ook voor een upgrade van uw computer kunt u in deze sectie van het forum terecht.

Het aanschaffen van een nieuwe computer of laptop is niet eenvoudig aangezien de keuze in verschillende hardware enorm is en de componenten van een nieuwe computer natuurlijk afgestemd moeten worden op het gebruik van de computer. Om het aankoopadvies bij een nieuwe computer of laptop wat eenvoudiger te maken zullen er binnenkort ook BBG (Best Buy Guides) op het forum worden geplaatst die als richtlijn dienen voor de aankoop van een nieuwe computer of laptop.

Dit aankoopadvies zal onderverdeeld worden in een aantal verschillende systemen waarbij deze gericht zijn op een basisprijs en het gebruik, echter zijn deze natuurlijk geheel naar wens aan te passen. Deze BBG (Best Buy Guides) zijn puur gericht op de computer zelf, bij de vermelde prijzen is echter geen randapparatuur zoals een beeldscherm, toetsenbord, muis en andere hardware inbegrepen.

Gezien de prijsverschillen erg groot zijn, en regelmatig veranderen is dit natuurlijk een richtlijn en de BBG (Best Buy Guides) zijn dan ook voornamelijk gericht op de gebruikte hardware, de vermelde prijs is alleen maar een indicatie voor deze basissystemen.

Aankoopadvies bij een nieuwe computer of laptop

Aankoopadvies bij een nieuwe computer of laptop

Aankoopadvies bij een nieuwe computer of laptop

Bent u op zoek naar aankoopadvies bij een nieuwe computer of laptop en heeft u geen idee wat u wilt gaan aanschaffen. Wij kunnen u op het forum helpen en om het een stuk makkelijker te maken hebben wij op het forum een bericht geplaatst.

Dit bericht is een richtlijn voor het plaatsen van een bericht voor “aankoopadvies bij een nieuwe computer of laptop“, middels dit bericht is het makkelijker om snel aan al uw wensen en eisen te voldoen. En daarbij speelt overzichtelijkheid een rol aangezien we vervolgens een passende vrijblijvende offerte via bijvoorbeeld de webshop van Azerty kunnen aanbieden een naargelang uw wensen kunnen aanpassen.

Aangezien het lastig is om een standaard aankoopadvies te geven, en daarbij ook de prijzen continue verschillen  verwijzen we u naar ons forum waar u in de hardware sectie terecht kunt voor aankoopadvies bij een nieuwe computer of laptop.

Vermeld de volgende zaken in de beginpost voor aankoopadvies voor een desktop.

 1. Wat is het budget (totaalprijs) die je uit wilt geven aan de nieuwe computer.
 2. Wil je alleen een computer of een computer inclusief scherm, toetsenbord en muis en andere randapparatuur.
 3. Wanneer je advies over een computer inclusief scherm wilt vermeld dan de gewenste grootte en eventueel de resolutie van het beeldscherm als je hier een voorkeur voor hebt.
 4. Waarvoor gaat de computer gebruikt worden (Officewerk, Gaming, School, etc.)
 5. Wil je een kant-en-klare computer of zelf laten samenstellen en assembleren. (Wanneer je zelf het systeem gaat bouwen vermeld dit ook, dan kunnen we rekening houden met de assemblagekosten).
 6. Ga je nog onderdelen hergebruiken uit b.v. een oude computer zoals (harde schijf, DVD-brander, kaartlezer, geluidskaart, videokaart, etc.)
 7. Moet er een besturingssysteem zoals (Windows) en andere software bij de computer geleverd worden zoals (Office, Antivirus etc.)
 8. Heb je een voorkeur aan onderdelen of een bepaald merk vermeld dit ook in het bericht.
 9. Heb je een voorkeur voor een specifieke (web)winkel vermeld dit ook dan kunnen we hiermee rekening houden.

Vermeld de volgende zaken in de beginpost voor aankoopadvies voor een laptop.

 1. Wat is het budget (totaalprijs) die je uit wilt geven aan de nieuwe laptop?
 2. Wil je een kant-en-klare laptop of zelf laten samenstellen en assembleren (barebone)?
 3. Waarvoor gaat de laptop gebruikt worden (Officewerk, Gaming, School, etc.)
 4. Welke grootte van de laptop is gewenste (schermgrootte en resolutie).
 5. Moet er een besturingssysteem zoals (Windows) en andere software bij de computer geleverd worden zoals (Office, Antivirus etc.)
 6. Heb je een voorkeur voor een specifieke (web)winkel vermeld dit ook dan kunnen we hiermee rekening houden.

Aanmelden op PC Web Plus

Nieuwe onderwerp openen op het forum