Budget Game PC – Intel € 400 euro – [Best Buy Guide – september 2013]

By | 2 september 2013

Deze maand is de Best Buy Guide (BBG) voor de Budget Game PC samengesteld uit een Intel Pentium G2020 – 2.9 GHz De processor beschikt over 3 MB Level 3 cache en werkt op een snelheid van 2900 MHz. De Intel Pentium G2020 beschikt over een interne twee-kanaals geheugencontroller en bevat een Intel HD Graphics interne grafische processor die standaard op 650 MHz draait maar dynamisch verhoogd kan worden tot 1050 MHz.

De ASRock B75M-GL R2.0 in deze budget game PC ondersteunt één Intel® Socket 1155 processor samen met maximaal 16 GB aan geheugen. Verder is er een onboard Diverse Intel® GMA HD grafische kaart aanwezig, zijn er twee PCIe x16 2.0/3.0 sloten (met CrossFireX ondersteuning) aanwezig en kunnen er SATA apparaten worden aangesloten. Uiteraard ontbreken ook onboard geluid en netwerk niet.

Verder is deze budget game PC uitgerust met een Gigabyte GV-R779OC-1GD. Deze videokaart biedt ondersteuning aan Eyefinity en met behulp van AMD-Stream-technologie versnellen zelfs de meest veeleisende applicaties en doen deze meer dan ooit met uw PC. Tevens ondersteunt hij volledig Microsoft DirectX 11.1 en biedt deze ondersteuning aan 3D weergave, door de AMD HD3D Technology. De GV-R779OC-1GD van Gigabyte is gebaseerd op de AMD Radeon HD7790 Chip en beschikt over 1024 MB GDDR5 geheugen dat via een 128 bit brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 1075 MHz en het geheugen heeft een effectieve snelheid van 6000 MHz.

Wanneer u hulp en ondersteuning wenst bij een PC samenstellen, dan kunt u voor gratis advies terecht op ons forum bij aankoopadvies nieuwe computers & laptops in dit forum. Aan de hand van uw wensen en het budget voor de nieuwe computer kunnen wij geheel op maat een PC samenstellen.

Game PC samenstellen forum

Budget PC - AMD € 400 euro - [Best Buy Guide - september 2013]

Budget Game PC – Intel € 400 euro – [Best Buy Guide – september 2013]

Budget Game PC – Intel € 400 euro – [Best Buy Guide]

Wanneer u op basis van deze Best Buy Guide voor de Budget Game PC advies wilt kunt u terecht op ons forum, ook voor een geheel op maat samengestelde PC kunt u geheel vrijblijvend advies inwinnen van de hardware-experts.

Aanmelden op PC Web Plus

Nieuwe onderwerp openen op het forum en stel uw vraag

Korting bij Azerty.nl voor leden van PC Web Plus

Via het forum van PC Web Plus kunnen wij in samenwerking met Azerty een korting aanbieden bij uw bestelling, deze korting bij Azerty.nl geldt enkel voor leden van het forum. Naast de geboden korting profiteert u ook altijd direct van gratis verzending van uw bestelling binnen Nederland en België.

Deze korting is van toepassing op het gehele assortiment van Azerty, zowel bij software als hardware kunt u altijd profiteren van de gratis verzendkosten bij bestelling tussen 200 en 500 en of de 5 euro korting bij bestelling van meer dan 500 euro en 10 euro korting bij willekeurige bestelling met assemblage, en dit laatste heeft natuurlijk betrekking op de aankoop van een nieuwe computer met bijbehorende randapparatuur, software en andere hardware.

Om te profiteren van deze korting neem dan een kijkje op de onderstaande link.