Computer Samenstellen hulp en advies

By | 31 juli 2013

Voor hulp en advies bij een computer samenstellen kunt u op het forum terecht bij aankoopadvies nieuwe computers & laptops, dit forum is speciaal voor vragen omtrent een computer Samenstellen, een PC bouwen en voor vragen en advies omtrent het kopen van een nieuwe computer of laptop. Op basis van uw wensen en budget krijgt u geheel vrijblijvend gedegen advies voor het samenstellen van een nieuwe PC waarbij vooral gekeken wordt naar de prijs / kwaliteit aan de hand van uw gestelde budget en wensen om een PC samen te stellen.

Om het advies bij een computer samenstellen zo makkelijk mogelijk te maken is er op het forum een topic voor informatie “Aankoopadvies nieuwe computer of laptop (Lees dit eerst!)” waarin beschreven staat welke informatie er benodigd is om het advies voor het samenstellen van een PC voor u zo eenvoudig mogelijk te maken waarbij de hardware specialisten direct op uw vragen en wensen kunnen inhaken.

In het forum aankoopadvies nieuwe computers & laptops kunt u voor alle vragen omtrent een computer samenstellen terecht, dus het maakt niet uit of het om een buget PC, Budget game PC, Game en videobewerking PC een allround media PC of high-end gaming computer gaat.

Computer samenstellen

Computer samenstellen

Computer Samenstellen hulp en advies

Heeft u hulp en of advies nodig omtrent een nieuwe computer samenstellen en weet u niet exact waarop u moet letten bij een computer samenstellen en wat u nu het beste kunt aankopen dan kunt u geheel vrijblijvend advies inwinnen op ons forum.

Dit bericht is een richtlijn voor het plaatsen van een bericht voor “aankoopadvies bij een nieuwe computer of laptop“, middels dit bericht is het makkelijker om snel aan al uw wensen en eisen te voldoen. En daarbij speelt overzichtelijkheid een rol aangezien we vervolgens een passende vrijblijvende offerte via bijvoorbeeld de webshop van Azerty kunnen aanbieden een naargelang uw wensen kunnen aanpassen.

Aangezien het lastig is om een standaard aankoopadvies te geven, en daarbij ook de prijzen continue verschillen verwijzen we u naar ons forum waar u in de hardware sectie terecht kunt voor aankoopadvies bij een nieuwe computer of laptop.

Vermeld de volgende zaken in de beginpost voor aankoopadvies voor een desktop.

 1. Wat is het budget (totaalprijs) die je uit wilt geven aan de nieuwe computer.
 2. Wil je alleen een computer of een computer inclusief scherm, toetsenbord en muis en andere randapparatuur.
 3. Wanneer je advies over een computer inclusief scherm wilt vermeld dan de gewenste grootte en eventueel de resolutie van het beeldscherm als je hier een voorkeur voor hebt.
 4. Waarvoor gaat de computer gebruikt worden (Officewerk, Gaming, School, etc.)
 5. Wil je een kant-en-klare computer of zelf laten samenstellen en assembleren. (Wanneer je zelf het systeem gaat bouwen vermeld dit ook, dan kunnen we rekening houden met de assemblagekosten).
 6. Ga je nog onderdelen hergebruiken uit b.v. een oude computer zoals (harde schijf, DVD-brander, kaartlezer, geluidskaart, videokaart, etc.)
 7. Moet er een besturingssysteem zoals (Windows) en andere software bij de computer geleverd worden zoals (Office, Antivirus etc.)
 8. Heb je een voorkeur aan onderdelen of een bepaald merk vermeld dit ook in het bericht.
 9. Heb je een voorkeur voor een specifieke (web)winkel vermeld dit ook dan kunnen we hiermee rekening houden.

Vermeld de volgende zaken in de beginpost voor aankoopadvies voor een laptop.

 1. Wat is het budget (totaalprijs) die je uit wilt geven aan de nieuwe laptop?
 2. Wil je een kant-en-klare laptop of zelf laten samenstellen en assembleren (barebone)?
 3. Waarvoor gaat de laptop gebruikt worden (Officewerk, Gaming, School, etc.)
 4. Welke grootte van de laptop is gewenste (schermgrootte en resolutie).
 5. Moet er een besturingssysteem zoals (Windows) en andere software bij de computer geleverd worden zoals (Office, Antivirus etc.)
 6. Heb je een voorkeur voor een specifieke (web)winkel vermeld dit ook dan kunnen we hiermee rekening houden.

Aanmelden op PC Web Plus

Nieuwe onderwerp openen op het forum