kmode_exception_not_handled

By | 18 januari 2014

De BSOD oftewel het blauwe scherm met de melding kmode_exception_not_handled gerelateerd aan het bestand ntoskrnl.exe is meestal de oorzaak van een driver probleem, maar kan ook veroorzaakt worden wanneer er nieuw geheugen in de computer is geplaatst, in dergelijk gevallen van de BSOD met de foutmelding (kmode_exception_not_handled) kan het vaak eenvoudig worden opgelost door het verwijderen van het bestand (Pagefile.sys).

Om de exacte oorzaak van de BSOD – kmode_exception_not_handled te kunnen achterhalen biedt Blue Screenview van Nirsoft uitkomst. Middels dit programma kunnen de dump-files worden uitgelezen en is er in het logbestand te zien welk bestand de oorzaak is van de BSOD met de melding kmode_exception_not_handled.

Aanvullend op het gebruik van Blue Screenview kunt u de logbestanden van de dump-files op het forum plaatsen waarna u gratis hulp en ondersteuning krijgt bij het verhelpen van de BSOD problemen. Onderaan deze pagina leest u hoe u Blue Screenview kunt uitvoeren en hoe u het bestand op het forum kunt plaatsen waarna de specialisten deze kunnen bekijken en u advies kunnen geven en hulp bij het oplossen van het kmode_exception_not_handled – BSOD probleem.

kmode_exception_not_handled

kmode_exception_not_handled

In de eerste plaats is het belangrijk om bij een BSOD de zogenaamde “dump-files” te bekijken, hierin is vaak af te leiden of de oorzaak van de BSOD gerelateerd is aan drivers, en welke driver daarvoor de oorzaak is. Deze zogenaamde “dump-files” kunnen worden uitgelezen middels het gratis programma “BlueScreenView”, de inhoud van deze “dump-file” kunt u dan laten nakijken op ons forum.

  1. Geef als eerste een zo goed mogelijke omschrijving van uw probleem inclusief, fout & stopcodes die u op de BSOD kunt nalezen.
  2. Vertel eventueel wat u zelf al heeft geprobeerd om het probleem te kunnen oplossen.
  3. Voer vervolgens BlueScreenView uit, en plaats dit bestand als bijlage in uw bericht.

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum