Acronis True Image 2013 – ontvang een tweede licentie van voor maar 9,95€!

 

Koop True Image 2013 voor de winter is afgelopen en ontvang 80% korting op een tweede exemplaar.
Met twee licenties kun je twee pc’s beschermen met de meest up-to-date back-uptechnologieën EN de nieuwe krachtige synchronisatiefunctie gebruiken om bestanden tussen computers te kopiëren. De synchronisatiefunctie is alleen beschikbaar als u een actieve proefversie of een betaald Acronis Cloud-abonnement heeft.

True Image 2013 beschikt over de nieuwe gepatenteerde schijfimaging-technologieën, de snelste back-upsnelheid, verbeterde synchronisatie en ondersteuning van Windows 8, en is daarmee een uitstekende tool voor gegevensbescherming. Ontdek het zelf!

Het is natuurlijk algemeen bekend dat het maken van back-ups ontzettend belangrijk is, want niets is zo vervelend als u uw belangrijke gegevens kwijt raakt. De meest voorkomende oorzaken zijn dan ook een fysiek falende harde-schijf, het onbedoeld verwijderen van bestanden, een cleaner die iets te rigoureus aan het werk is geweest, malware infecties die bestanden verwijderen en of verminken, en niet geheel onbelangrijk diefstal en fysieke schade door stroomstoringen en of brand.