Adware verwijderen met AdwCleaner (gratis hulp en advies)

By | 25 augustus 2014

Adware en potentieel ongewenste software (PUPs) vormt een steeds grotere plaag op het internet, en dergelijke adware verwijderen met AdwCleaner lijkt dan soms een eenvoudige klus maar niets is minder waar. Steeds meer en meer gratis software (freeware) is gebundeld met adware of andere ongewenste software en voor u het weet is uw startpagina gekaapt door een “browser hijacker” uw standaard zoekmachine gewijzigd en wordt u belaagt door allerlei pop-ups en reclame tijdens het surfen op het internet. De weergave van groen onderstreepte woorden met reclamelinks, pop-ups en tabbladen die zich vanzelf openen met vreemde websites is dan ook een veel voorkomend probleem.

Bij het installeren van gratis software dient u altijd alert te zijn of er geen extra software (adware) wordt geïnstalleerd, maar ook bij het downloaden van gratis software moet u er op letten via welke website u dat doet. Downloadportals zoals Softonic, Cnet, Brothersoftware en vergelijkbare websites kunt u beter geheel vermijden, alle software die door deze websites worden aangeboden bevatten een speciaal installatiebestand die gebundeld is met adware of andere ongewenste software zoals, toolbars, plu-ins en add-ons voor uw browser.

Soms kunt u eenvoudig dergelijke adware verwijderen met AdwCleaner en lijken de problemen geheel opgelost, dit zijn dan vaak de visuele problemen die niet meer zichtbaar zijn maar vaak zijn er nog allerlei restanten van adware of potentieel ongewenste software aanwezig. Voor het compleet opschonen van uw computer en hulp bij het verwijderen van adware kunt u terecht op ons forum, onderstaand de verkorte instructies.

  1. Voer als eerste een scan uit met AdwCleaner, in deze handleiding staat alles stap-voor-stap beschreven.
  2. Via deze link kunt u zich gratis registeren op ons forum als u nog geen account heeft.
  3. Open vervolgens een nieuw onderwerp in het AdwCleaner forum.
  4. Geef in uw eerste bericht een duidelijke titel zoals bijvoorbeeld “Hulp nodig bij AdwCleaner”.
  5. Omschrijf vervolgens uw problemen of uw vragen waar u antwoord op wenst te krijgen.
  6. Het logbestand van AdwCleaner kunt u als bijlage aan uw bericht toevoegen.

Adware verwijderen met AdwCleaner

Adware verwijderen met AdwCleaner (gratis hulp en advies)

AdwCleaner is natuurlijk voornamelijk bedoeld voor het detecteren van adware, en zal het geen malware zoals virussen, Trojaanse paarden, rootkits en andere kwaadaardige software detecteren en verwijderen. Ons advies is dan ook om bij problemen met adware altijd een uitgebreide controle van uw computer te laten uitvoeren zodat u er zeker van kunt zijn dat er geen restanten meer aanwezig zijn of nog malware actief is wat niet door AdwCleaner is gedetecteerd.

Naast de gratis hulp bij adware verwijderen met AdwCleaner geven wij ook ondersteuning en persoonlijk advies bij het verwijderen van malware, en het opschonen van uw computer. Hiervoor is er een speciaal team aanwezig die de adware en andere problemen in het AdwCleaner forum in behandeling nemen. De algehele behandeling van uw probleem zal geheel individueel plaatsvinden, en dat betekent concreet dat uw steeds persoonlijk advies krijgt middels duidelijke instructies van één van de aanwezige Security Helpers.

Vraag en antwoord?

Wanneer u vragen heeft met betrekking tot adware verwijderen met AdwCleaner, het voorkomen van adware en andere ongewenste software kunt u natuurlijk ook op ons forum terecht. Onderstaand leest u meer aanvullende informatie en links naar informatieve artikelen op ons forum en de sub-forums waar u terecht kunt voor vragen en het oplossen van problemen.

Zoekopdrachten:

  • adware verwijderen