Avast hulp en ondersteuning

By | 5 september 2013

Voor de gratis virusscanner van Avast en de betaalde virusscanner en het internet security pakket is er een speciaal forum voor vragen en problemen geopend. Middels deze nieuwe opzet waarbij er specifiek voor Avast hulp en ondersteuning geboden wordt is dit een stuk duidelijker en voornamelijk overzichtelijker voor de mensen met problemen en of vragen hebben over de gratis virusscanner van avast. In één oogopslag is nu te zien in welk forum u terecht kunt met uw vraag of probleem met één van de beveiligingsproducten van Avast.

Met dit speciale forum voor Avast kunnen we een meer gestroomlijnde manier van hulp en ondersteuning bieden waarbij de nadruk ligt op het gebruikersgemak zodat het ook visueel zichtbaar is aan het forum-pictogram dat het een speciaal forum voor Avast hulp en ondersteuning betreft.

Avast hulp en ondersteuning

Avast hulp en ondersteuning

Avast hulp en ondersteuning

Naast het oplossen van problemen met de gratis virusscanner van Avast, zoals foutmeldingen bij het verwijderen en of opnieuw installeren, update problemen en noem maar op zal dit forum eveneens gebruikt worden voor diverse handleiding omtrent de producten van AVvast. Deze basishandleidingen zoals instructies voor het installeren van Avast, het verwijderen van Avast het instellen van uitzonderingen zullen gericht zijn op de beginnende gebruikers met vragen en of problemen.

Maar ook voor de meer technische vragen en problemen met de gratis virusscanner van Avast kunt u uiteraard terecht in dit forumgedeelte. Maar ook als u een bepaald probleem bent tegengekomen kan u dit voorleggen in dit forum.

Avast Vraag & Antwoord

Wanneer u vragen heeft over dit artikel, of over de gratis virusscanner van Avast zelf dan kunt u terecht op ons forum in het AVG forum in de sectie “Gratis virusscanners, Betaalde virusscanners & Internet Security Pakketten“.

Aanmelden op PC Web Plus

Nieuwe onderwerp openen op het forum