AVG problemen en vragen

By | 5 september 2013

Sinds deze week is er op het forum van PC Web Plus een speciaal sub-forum voor AVG problemen en vragen zoals voor de gratis virusscanner van AVG, de betaalde virusscanner en het internet security pakket. Voorheen konden AVG problemen en vragen gesteld worden in het forum beveiliging & privacy waar er een algemene sectie was voor virusscanners en internet security pakketten, maar vanaf heden is er voor AVG een geheel eigen forum aanwezig voor hulp en ondersteuning.

Om een meer gestroomlijnde manier van hulp en ondersteuning te bieden en voor meer duidelijkheid voor welke vragen men terecht kan op het forum van PC Web Plus, is er gekozen voor een specifiek sub-forum waarbij u in dit forum terecht kan met al u vragen over de gratis virusscanner van AVG, en alle andere beveiligingsproducten van AVG zoals de AVG Rescue CD, AVG PrivacyFIX de AVG Security Toolbar en dergelijke.

AVG problemen en vragen

AVG problemen en vragen

AVG problemen en vragen

Naast het oplossen van problemen met AVG, zoals foutmeldingen bij het verwijderen en of opnieuw installeren, update problemen en noem maar op zal dit forum eveneens gebruikt worden voor diverse handleiding omtrent de producten van AVG. Deze basishandleidingen zoals instructies voor het installeren van AVG, het verwijderen van AVG het instellen van uitzonderingen zullen gericht zijn op de beginnende gebruikers met vragen en of problemen.

Maar ook voor de meer technische vragen en problemen met de gratis virusscanner van AVG kunt u uiteraard terecht in dit forumgedeelte. Maar ook als u een bepaald probleem bent tegengekomen kan u dit voorleggen in dit forum.

AVG Vraag & Antwoord

Wanneer u vragen heeft over dit artikel, of over de gratis virusscanner van AVG zelf dan kunt u terecht op ons forum in het AVG forum in de sectie “Gratis virusscanners, Betaalde virusscanners & Internet Security Pakketten“.

Aanmelden op PC Web Plus

Nieuwe onderwerp openen op het forum