Beste “Spyware Remover” (gratis hulp en informatie)

By | 28 augustus 2014

Niets is zo vervelend als spyware en adware die voor talloze problemen zorgen, en wellicht zoekt u in dergelijke gevallen dan ook eerst naar de beste spyware remover? Ongetwijfeld zult u veel uiteenlopende adviezen tegenkomen op het internet waarbij er gratis programma als “Spyware Remover” wordt aanbevolen die helemaal niet gratis blijkt te zijn! Eén voorbeeld is het alom bekende SpyHunter wat op heel veel websites als de beste spyware remover wordt gepromoot. Maar niets is echter minder waar, want in de eerste plaats is dit programma niet gratis en ook niet heel erg betrouwbaar, maar gelukkig zijn er genoeg gratis alternatieven.

AdwCleaner is bijvoorbeeld een gratis alternatief en speciaal ontwikkelt om spyware en adware van uw computer te kunnen verwijderen. In het AdwCleaner forum kunt u dan ook terecht voor persoonlijke hulp en ondersteuning bij het verwijderen van adware, spyware en andere kwaadaardige software. Bij de geboden hulp gebruiken wij alleen betrouwbare software wat geheel gratis is, denk hierbij aan het reeds vermelde AdwCleaner, maar ook analysetools zoals RSIT wat gebaseerd is op HijackThis en malwarescanners zoals Malwarebytes Anti-Malware die een uitstekende detectie heeft op potentieel ongewenste software.

Beste “Spyware Remover” (gratis hulp en informatie)

Terugkomende op de beste spyware remover kunnen we eigenlijk ook wel stellen dat deze niet bestaat. Er is namelijk eigenlijk geen enkel programma die geheel automatisch uw systeem kan opschonen, dit is dan ook de voornaamste reden dat een uitgebreidere analyse benodigd is. RSIT (HijackThis) is zo’n analyse tool waarmee adware en andere ongewenste software opgespoord kan worden die de scanners niet detecteren en of kunnen verwijderen.

Aan de hand van zo’n logbestand is het dan ook mogelijk om deze aanwezige adware handmatig te verwijderen. Op deze manier weet u dus eigenlijk ook pas 100% zeker dat uw computer weer geheel opgeschoond is. Onderstaand staan de verkorte instructies beschreven die u kunt uitvoeren waarna u vervolgens gratis hulp en ondersteuning krijgt op ons forum.

  1. De eerste stap is het uitvoeren van RSIT volgende deze instructies op het forum.
  2. Via deze link kunt u zich gratis registeren op ons forum als u nog geen account heeft.
  3. Open vervolgens een nieuw onderwerp in het forum “Hulp bij malware en virusinfectie problemen”.
  4. Geef in uw eerste bericht een duidelijke titel zoals bijvoorbeeld “Hulp nodig bij een besmette of trage PC”.
  5. Omschrijf vervolgens uw problemen of uw vragen waar u antwoord op wenst te krijgen.
  6. Het logbestand van RSIT kunt u als bijlage aan uw bericht toevoegen.

Vraag en antwoord?

Wanneer u naar aanleiding van dit artikel nog vragen heeft over de beste spyware remover, of meer informatie wilt over het beveiligen van uw computer zoals het installeren en gebruiken van een goede virusscanner, malwarescanner of firewall kunt u natuurlijk ook terecht op ons forum voor advies. Zo is er een algemeen forum voor vragen omtrent Computerbeveiliging & Malware-preventie, maar ook speciale forums voor hulp en advies bij het gebruik van beveiligingssoftware.

Zoekopdrachten:

  • spyware remover