Beveilig uw computer met de gratis Emsisoft Online Armor firewall

By | 16 augustus 2013

Naast een virusscanner c.q. internet security pakket samenvattend uw primaire beveiliging van uw computer mag een gedegen firewall eigenlijk niet ontbreken voor de algehele bescherming van uw computer, standaard is Windows natuurlijk sinds Windows XP uitgerust met een ingebouwde firewall. Echter monitort deze firewall alleen het inkomende verkeer en niet het uitgaande verkeer.  Dit neemt echter niet weg dat de Windows firewall erg populair is, je hoeft het namelijk niet te installeren, het geeft geen meldingen (pop-ups) en conflicteert in de basis niet met andere beveiligingssoftware.

Maar het kan natuurlijk beter en veiliger, en de Emsisoft Online Armor firewall is dan ook een heel goed alternatief die op alle vlakken het systeem optimaal weet te beveiligen. De Emsisoft Online Armor firewall is zowel gratis als in een betaalde versie verkrijgbaar.

Emsisoft Online Armor

Emsisoft Online Armor

Emsisoft Online Armor firewall

Emsisoft Online Armor Free is een zeer goede firewall die op diverse manieren bescherming biedt voor uw computer. In de basis controleert de Emsisoft Online Armor firewall natuurlijk al het in- en uitgaand verkeer gecontroleerd maar daarnaast is er ook nog een zogenaamde programmacontrole die de activiteit van programma’s en processen in de gaten houdt. De algehele beveiliging van Emsisoft Online Armor is hierdoor heel er goed en is alle recente firewall-tests is dat dan ook terug te zien waardoor Online Armor voor zowel geschikt is voor de beginnende, gevorderde gebruikers en experts.

Naast de firewall-functionaliteit biedt Emsisoft Online Armor ook nog een programmabewaking dat het gedrag van programma’s en processen monitort, eveneens bevat Emsisoft Online Armor een anti-keylogger functionaliteit, beschermd deze tegen DNS-Spoofing / DNS-Poisoning en controleert het alle autostarters en classificeert die op basis van de veilheidsstatus.

Emsisoft Online Armor firewall (Free) Emsisoft Online Armor firewall (premium)
Firewall  
Standaard modus  
Geavanceerde modus
Veiliger starten
Bank modus
Kernel mode security
Automatische updates
Webbescherming
Execution beveiliging
Termination beveiliging
Autostart beveiliging
Keylogger detectie – hooks
Keylogger detectie – kernel
Keylogger detectie – overig
Instellingen importeren/exporteren
Detectie gewijzigde programma’s
Bestands- & Registerbescherming
DNS spoofing bescherming
Script/worm bescherming
Procesbewaking
Bestanden online scannen op malware
Realtime EAMN lookup
Bloklijsten
Beperkte poorten
Landen blokkeren/toestaan
Eindpunt IP restricties
Sneltoetsen instellen

Vraag & Antwoord

Wanneer u vragen heeft over dit artikel, of over het programma zelf dan kunt u terecht op ons forum bij de categorie Emsisoft in het sub-forum voor Online Armor

Aanmelden op PC Web Plus

Nieuwe onderwerp openen op het forum