Budget Game PC – Intel € 500 euro – [Best Buy Guide – september 2013]

By | 2 september 2013

Deze maand is de Best Buy Guide (BBG) voor de Budget Game PC in de prijsklasse van 500 euro samengesteld uit een Intel Pentium G2020 – 2.9 GHz. Deze processor beschikt over 3 MB Level 3 cache en werkt op een snelheid van 2900 MHz. De Intel Pentium G2020 beschikt over een interne twee-kanaals geheugencontroller en bevat een Intel HD Graphics interne grafische processor die standaard op 650 MHz draait maar dynamisch verhoogd kan worden tot 1050 MHz.

De ASRock FM2A85X Extreme4-M in deze Budget Game PC ondersteunt één AMD Socket FM2 processor samen met maximaal 64 GB aan geheugen. Verder is er een onboard AMD® HD 7000 grafische kaart aanwezig, zijn er 2 PCIe x16 2.0 slot (met AMD Dual Graphics technology en CrossFireX ondersteuning) aanwezig en kunnen er SATA apparaten worden aangesloten. Uiteraard ontbreken ook onboard geluid en netwerk niet.

De Budget Game PC is verder uitgerust met een MSI N650 Ti PE 1GD5/OC. Deze videokaart is gebaseerd op de NVIDIA GeForce GTX 650 Ti Chip en beschikt over 1024 MB GDDR5 Geheugen dat via een 128 bit brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 993 MHz en het geheugen een snelheid van 5400 MHz. De N650 Ti PE 1GD5/OC valt onder de zogenaamde ‘Military Class III‘ GPU’s, door de gebruikte materialen voor onder andere de vergulde Solid State Choke’s en de condensatoren. Dit betekend dat de N650 Ti PE 1GD5/OC beter tegen hoge en lage temperaturen bestand is, waardoor deze een langere levensduur heeft en verder kan worden overklokt.

In de Budget Game PC is tevens 8GB Crucial Ballistix Sport geheugen aanwezig. (twee modules van 4 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR3 geheugenbus van 1600 MHz.

Wanneer u hulp en ondersteuning wenst bij een PC samenstellen, dan kunt u voor gratis advies terecht op ons forum bij aankoopadvies nieuwe computers & laptops in dit forum. Aan de hand van uw wensen en het budget voor de nieuwe computer kunnen wij geheel op maat een PC samenstellen.

Game PC samenstellen forum

Budget Game PC - Intel € 500 euro - [Best Buy Guide - september 2013]

Budget Game PC – Intel € 500 euro – [Best Buy Guide – september 2013]

Budget Game PC – Intel € 500 euro – [Best Buy Guide]

Wanneer u op basis van deze Best Buy Guide voor de budget Game PC advies wilt kunt u terecht op ons forum, ook voor een geheel op maat samengestelde PC kunt u geheel vrijblijvend advies inwinnen van de hardware-experts.

Aanmelden op PC Web Plus

Nieuwe onderwerp openen op het forum en stel uw vraag

Korting bij Azerty.nl voor leden van PC Web Plus

Via het forum van PC Web Plus kunnen wij in samenwerking met Azerty een korting aanbieden bij uw bestelling, deze korting bij Azerty.nl geldt enkel voor leden van het forum. Naast de geboden korting profiteert u ook altijd direct van gratis verzending van uw bestelling binnen Nederland en België.

Deze korting is van toepassing op het gehele assortiment van Azerty, zowel bij software als hardware kunt u altijd profiteren van de gratis verzendkosten bij bestelling tussen 200 en 500 en of de 5 euro korting bij bestelling van meer dan 500 euro en 10 euro korting bij willekeurige bestelling met assemblage, en dit laatste heeft natuurlijk betrekking op de aankoop van een nieuwe computer met bijbehorende randapparatuur, software en andere hardware.

Om te profiteren van deze korting neem dan een kijkje op de onderstaande link.