Desktop Best Buy Guides – november 2013

By | 6 november 2013

Desktop Best Buy Guides – november 2013 – ook deze maand hebben we op het forum van PC Web Plus weer een reeks “Best Buy Guides” (BBG’s) beschikbaar voor verschillende systemen in verschillende prijscategorieën. Uiteenlopend van het “Ultra-budgetsysteem” van €250 euro tot het “Extreme gamesysteem” ven €2000 euro. Wanneer u een nieuwe computer wilt aankopen of zelf een nieuwe computer wilt samenstellen kunt u natuurlijk handig gebruik maken van deze “Best Buy Guides“, voor opmaat gemaakte systemen of persoonlijk advies kunt u terecht in het forum Aankoopadvies nieuwe computers & laptops waar geheel naar wens uw computer zal worden samengesteld die qua prijs kwaliteit de beste balans heeft en aansluit op uw budget voor de aanschaf van een nieuwe PC.

De “Best Buy Guides” van november2013 bestaat uit achtverschillende systemen waarbij we een ruim aanbod hebben van verschillende systemen in verschillende prijscategorieën

Zoals elke maand zijn de “Best Buy Guides” (BBG’s) van PC Web Plus samengesteld bij Azerty, wanneer u namelijk via ons forum uw nieuwe computer besteld kunt u profiteren van extra korting op de aanschafprijs en altijd zonder verzendkosten kunt bestellen bij Azerty. Voor meer informatie over de korting bij Azerty.nl voor leden van PC Web Plus leest u bij de onderstaande link.
Wanneer u hulp en ondersteuning wenst bij een game PC samenstellen, dan kunt u voor gratis advies terecht op ons forum bij aankoopadvies nieuwe computers & laptops in dit forum. Aan de hand van uw wensen en het budget voor de nieuwe computer kunnen wij geheel op maat een game PC samenstellen.

Game PC samenstellen forum

Desktop Best Buy Guides – november 2013

Desktop Best Buy Guides – november 2013

Desktop Best Buy Guides – november 2013

Hieronder ziet u een overzicht van de acht “Best Buy Guides” (BBG’s) van de maand oktober, gezien de minimale veranderingen ten opzichte van de “Best Buy Guides” van september hebben we deze maand een iets kleiner aanbod. Echter zijn er wel enige interessante ontwikkelingen geweest zoals flinke prijsdalingen waardoor bepaalde systemen nu qua performance en prijs erg aantrekkelijk zijn.

Het Ultra-budgetsysteem is deze maand een uiterst goedkope “Best Buy Guide” en is speciaal bedoeld voor algemene en niet al te zware taken, zoals het surfen op het internet, het bekijken van video’s, e-mailen. De Intel® Pentium® G3220 CPU beschikt over twee verwerkingseenheden en is geschikt om op een moederbord met Socket 1150 te plaatsen. De processor beschikt over 3 MB Level 3 cache en werkt op een snelheid van 3000 MHz met een HyperTransport bus van 5000 MT/s. De Intel® Pentium® G3220 beschikt over een interne geheugen controler, met twee geheugen kanalen en bevat een Intel® HD interne Grafische Chip waardoor het niet nodig is om een extra videokaart in de computer in te bouwen.

De “Best Buy Guide” voor het Budgetsysteem bedraagt afgerond €350 euro, en dit systeem is vooral geschikt voor normaal computer gebruik en af en toe een niet al te krachtige game. Verder is dit een zeer stil systeem mede door de aanwezigheid van de DeepCool GammaXX 300 processor koeler en de behuizing, de Cooler Master Silencio 352 die is voorzien van geluiddempend materiaal in de voor en zij-panelen. Twee XtraFlo fans aan de voor -en achterkant zorgen voor een optimale airflow. Ook is er een Solid State Drive aanwezig namelijk de Samsung 840 EVO en is de opvolger van de populaire Samsung 840. Deze SSD is voorzien van Samsung’s eigen MEX controller, gecombineerd met Samsung 1x-nanometer toggle-TLC NAND-geheugen en 256 MB DRAM cache. De 840 EVO heeft een opslagcapaciteit van 120 GB.

Het Basissysteem van €450 is een geschikt systeem waarmee het mogelijk is om de huidige games op gemiddelde instellingen te kunnen spelen. De AMD Athlon II X4 750K CPU, codenaam “Trinity”, beschikt over vier verwerkingseenheden en is geschikt om op een moederbord met Socket FM2 te plaatsen. De processor beschikt over 4096 KB Level 2 cache en werkt op een snelheid van 3400 MHz. Verder is er de MSI R7850 2GD5/OC videokaart aanwezig. Deze kaart biedt ondersteuning aan Eyefinity en met behulp van AMD-Stream-technologie versnellen zelfs de meest veeleisende applicaties en doen deze meer dan ooit met uw PC. Tevens ondersteunt hij volledig Microsoft DirectX 11.1 en biedt deze ondersteuning aan 3D weergave, door de AMD HD3D Technology. De R7850 Twin Frozr 2GD5/OC van MSI is gebaseerd op de AMD Radeon HD7850 Chip en beschikt over 2048 MB GDDR5 Geheugen dat via een 256 bit brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 900 MHz en het geheugen een snelheid van 4800 MHz.

De “Best Buy Guide” voor het All round systeem bedraagt €600 is wellicht één van de meest veelzijdige “Best Buy Guides” op dit moment aangezien dit het voornaamste budget is voor het aankopen van een nieuwe computer. Dit systeem is voorzien van een Intel® Core™ i5-4570S CPU, codenaam “Haswell”, en werkt op een snelheid van 2900 MHz. De Intel® Core™ i5-4570S beschikt over een interne geheugen controler, met twee geheugen kanalen en bevat een Intel® GMA HD 4600 interne Grafische Chip. Ook is er een Solid State Drive aanwezig namelijk de Samsung 840 EVO en is de opvolger van de populaire Samsung 840. Deze SSD is voorzien van Samsung’s eigen MEX controller, gecombineerd met Samsung 1x-nanometer toggle-TLC NAND-geheugen en 256 MB DRAM cache. De 840 EVO heeft een opslagcapaciteit van 120 GB.

De “Best Buy Guide” voor het Basisgamesysteem hebben we zowel een systeem met een AMD als Intel processor samengesteld, de eerste van AMD voor €600 bevat een AMD FX-6300 CPU, codenaam “Vishera”. Deze processor beschikt over 6144 KB Level 2 en 8192 KB Level 3 cache en werkt op een snelheid van 3500 MHz met een HyperTransport bus van 5200 MT/s. Verder is deze Best Buy Guide voor het “Basisgamesysteem” uitgerust met een zeer snelle
Gigabyte R928XOC-3GD. De R928XOC-3GD van Gigabyte is gebaseerd op de AMD Radeon R9 Chip en beschikt over 3072 MB GDDR5 Geheugen dat via een 384 bit brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 1000 MHz en het geheugen een snelheid van 6000 MHz.

Het Basisgamesysteem met de Intel processor is een uiterst populaire “Best Buy Guide” De Intel® Core™ i5-4430 CPU, codenaam “Haswell”, beschikt over vier verwerkingseenheden en is geschikt om op een moederbord met Socket 1150 te plaatsen. De processor beschikt over 4x 256 KB Level 2 en 6144 KB Level 3 cache en werkt op een snelheid van 3000 MHz met een HyperTransport bus van 5000 MT/s. De Intel® Core™ i5-4430 beschikt over een interne geheugen controller, met twee geheugen kanalen en bevat een Intel® GMA HD 4600 interne Grafische Chip. Verder is deze Best Buy Guide voor het “Basisgamesysteem” (Intel) uitgerust met een zeer snelle
Gigabyte R928XOC-3GD. De R928XOC-3GD van Gigabyte is gebaseerd op de AMD Radeon R9 Chip en beschikt over 3072 MB GDDR5 Geheugen dat via een 384 bit brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 1000 MHz en het geheugen een snelheid van 6000 MHz.

De “Best Buy Guide” voor het High-end systeem is uitermate geschikt voor de veeleisende computergebruiker / gamer en is voorzien van een Intel® Core™ i5-4670K CPU en een MSI R9 280X GAMING 3G videokaart. De R9 280X GAMING 3G van MSI is gebaseerd op de AMD Radeon R9 Chip en beschikt over 3072 MB GDDR5 Geheugen dat via een 384 bit brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 1000 MHz, met een boost tot 1050 MHz en het geheugen een snelheid van 5500 MHz.

De prijs van de Best Buy Guide voor het Extreme gamesysteem bedraagt €2000 en is hiermee het duurste systeem, en tevens een compacte game PC met de Obsidian 350D van Corsair. Dit systeem beschikt onder andere over een Intel® Core™ i7-4770K CPU die middels de Cooling Hydro Series H100i van Corsair water gekoeld is. Verder bevat het Extreme gamesysteem twee GTX770-DC2OC-2GD5 videokaarten van Asus gebaseerd op de NVIDIA GeForce GTX 770 Chip en beschikken over 2048 MB GDDR5 Geheugen.
YouTube voorvertoningsafbeelding

Desktop Best Buy Guides – advies

Voor persoonlijk advies of vragen over de Desktop Best Buy Guides van oktober 2013 kunt u terecht op ons forum bij Aankoopadvies nieuwe computers & laptops

Korting bij Azerty.nl voor leden van PC Web Plus

Via het forum van PC Web Plus kunnen wij in samenwerking met Azerty een korting aanbieden bij uw bestelling, deze korting bij Azerty.nl geldt enkel voor leden van het forum. Naast de geboden korting profiteert u ook altijd direct van gratis verzending van uw bestelling binnen Nederland en België.

Deze korting is van toepassing op het gehele assortiment van Azerty, zowel bij software als hardware kunt u altijd profiteren van de gratis verzendkosten bij bestelling tussen 200 en 500 en of de 5 euro korting bij bestelling van meer dan 500 euro en 10 euro korting bij willekeurige bestelling met assemblage, en dit laatste heeft natuurlijk betrekking op de aankoop van een nieuwe computer met bijbehorende randapparatuur, software en andere hardware.

Om te profiteren van deze korting neem dan een kijkje op de onderstaande link.