Emsisoft Anti-Malware in actie.

Emsisoft heeft vorig jaar versie 6 van ‘Emsisoft Anti-Malware’ uitgebracht en heeft al regelmatig nieuwe updates gehad gezien de huidige versie 6.0.0.51 waarmee het in de RAP test van VirusBulletin deze maand de hoogste score heeft behaald.

Emsisoft Producten bestellen

Zoals de naam misschien doet vermoeden is ‘Emsisoft Anti-Malware’ niet alleen een aanvullende scanner maar eigenlijk een compleet beveiligingspakket dat eveneens ook als aanvullend  beveiligingspakket gebruikt kan worden naast eventueel andere beveiligingssoftware, bij dit laatste is het wel aan te raden om in beide pakketten aan te geven dat deze elkaar niet hoeven te controleren. Indien u hier vragen over heeft kunt u terecht op het forum.

Een kleine test met recente malafide bestanden, websites die malafide bestanden verspreiden en een aantal phishing websites  laat goed zien hoe ‘Emsisoft Anti-Malware’ uw computer beveiligd tegen deze kwaadaardige invloeden.
In het onderstaande YouTube filmpje ziet u hoe een reeks malafide bestanden worden uitgevoerd en door ‘Emsisoft Anti-Malware’ worden geblokkeerd net zoals de malfide websites.
Hiernaast ziet u hoe eenvoudig het is om tijdens een scan met ‘Emsisoft Anti-Malware’ verdachte bestanden te laten versturen of zelf handmatig kunt uploaden via de website van Emsisoft.

Deze test is uitgevoerd met de betaalde versie van ‘Emsisoft Anti-Malware’ die real-time beveiliging biedt, de gratis versie van ‘Emsisoft Anti-Malware’ (on-demand) echter niet maar deze is wel 30 dagen gratis te gebruiken en door middel van het “Emsisoft Referral Rewards Program” kunt u met de 30 dagen test versie zelfs een volledige of verlengde licentie verkrijgen, meer informatie hierover leest u op de eerder geplaatste link.

Op de onderstaande video ziet u ‘Emsisoft Anti-Malware’ in actie waarbij er willekeurige recente samples en malafide websites zijn gebruikt. Enjoy!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DCYif-pG1jE&feature=youtube_gdata[/youtube]