Game PC – AMD € 1000 euro – [Best Buy Guide – september 2013]

By | 2 september 2013

Deze maand is de Best Buy Guide (BBG) voor de Game PC in de prijsklasse van 1000 euro samengesteld uit een AMD Black Edition – AMD FX 8150. De AMD FX-8150 CPU, codenaam “Zambezi”, beschikt over acht verwerkingseenheden en is geschikt om op een moederbord met Socket AM3+ te plaatsen. De processor beschikt over 4x 2048 KB Level 2 en 8192 KB Level 3 cache en werkt op een snelheid van 3600 MHz met een HyperTransport bus van 5200 MT/s. De AMD FX-8150 beschikt over een interne geheugen controler, met twee geheugen kanalen.

Het moederbord de ASRock 990FX Extreme9 in deze Game PC ondersteunt één AMD Socket AM3+ processor samen met maximaal 64 GB aan geheugen. Verder zijn er vier PCIe x16 2.0 sloten (met CrossFireX ondersteuning) aanwezig voor een videokaart en kunnen er SATA apparaten worden aangesloten. Uiteraard ontbreken ook onboard geluid en netwerk niet.

Verder is er in deze Game PC een Gigabyte GTX 770 OC Windforce 3X videokaart aanwezig. Deze videokaart van Gigabyte is gebaseerd op de NVIDIA GeForce GTX 770 chip en beschikt over 2 GB GDDR5 geheugen dat via een 256 bit brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 1137 MHz welke via de GPU Boost 2.0 functie opgehoogd kan worden tot 1189 MHz. Het geheugen heeft een effectieve snelheid van 7010 MHz. De kaart is voorzien van een Windforce 3X koeler.

In deze Game PC is tevend Crucial Ballistix Sport geheugen aanwezig. De capaciteit bedraagt in totaal 8 GB (twee modules van 4 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR3 geheugenbus van 1600 MHz.

Wanneer u hulp en ondersteuning wenst bij een PC samenstellen, dan kunt u voor gratis advies terecht op ons forum bij aankoopadvies nieuwe computers & laptops in dit forum. Aan de hand van uw wensen en het budget voor de nieuwe computer kunnen wij geheel op maat een PC samenstellen.

Game PC samenstellen forum

Game PC - AMD € 1000 euro - [Best Buy Guide - september 2013]

Game PC – AMD € 1000 euro – [Best Buy Guide – september 2013]

Game PC – AMD € 1000 euro – [Best Buy Guide]

Wanneer u op basis van deze Best Buy Guide voor de Game PC advies wilt kunt u terecht op ons forum, ook voor een geheel op maat samengestelde PC kunt u geheel vrijblijvend advies inwinnen van de hardware-experts.

Aanmelden op PC Web Plus

Nieuwe onderwerp openen op het forum en stel uw vraag

Korting bij Azerty.nl voor leden van PC Web Plus

Via het forum van PC Web Plus kunnen wij in samenwerking met Azerty een korting aanbieden bij uw bestelling, deze korting bij Azerty.nl geldt enkel voor leden van het forum. Naast de geboden korting profiteert u ook altijd direct van gratis verzending van uw bestelling binnen Nederland en België.

Deze korting is van toepassing op het gehele assortiment van Azerty, zowel bij software als hardware kunt u altijd profiteren van de gratis verzendkosten bij bestelling tussen 200 en 500 en of de 5 euro korting bij bestelling van meer dan 500 euro en 10 euro korting bij willekeurige bestelling met assemblage, en dit laatste heeft natuurlijk betrekking op de aankoop van een nieuwe computer met bijbehorende randapparatuur, software en andere hardware.

Om te profiteren van deze korting neem dan een kijkje op de onderstaande link.