Game PC – AMD € 600 euro – [Best Buy Guide – september 2013]

By | 2 september 2013

Deze maand is de Best Buy Guide (BBG) voor de Game PC in de prijsklasse van 600 euro samengesteld uit een AMD Black Edition – AMD FX 6300. De AMD FX-6300 CPU, codenaam “Vishera”, beschikt over zes verwerkingseenheden en is geschikt om op een moederbord met Socket AM3+ te plaatsen. De processor beschikt over 6144 KB Level 2 en 8192 KB Level 3 cache en werkt op een snelheid van 3500 MHz met een HyperTransport bus van 5200 MT/s. De AMD FX-6300 beschikt over een interne geheugen controler, met twee geheugen kanalen.

Het Gigabyte GA-78LMT-USB3 moederbord in deze Game PC ondersteunt één AMD Socket AM3+ processor samen met maximaal 32 GB aan geheugen. Verder is er een onboard ATI Radeon HD3000 grafische kaart aanwezig, is er één PCIe x16 2.0 slot aanwezig en kunnen er SATA en IDE apparaten worden aangesloten. Uiteraard ontbreken ook onboard geluid en netwerk niet.

Deze Game PC is verder uitgerust met een MSI N760 TF 2GD5/OC. Deze videokaart van MSI is gebaseerd op de NVIDIA GeForce GTX 760 chip en beschikt over 2 GB GDDR5 geheugen dat via een 256 bit brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 1085 MHz welke via de GPU Boost 2.0 functie opgehoogd kan worden tot 1150 MHz. Het geheugen heeft een effectieve snelheid van 6008 MHz.

Verder is er in deze Game PC Crucial Ballistix Tactical geheugen aanwezig. De capaciteit bedraagt in totaal 8 GB (twee modules van 4 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR3 geheugenbus van 1600 MHz.

Wanneer u hulp en ondersteuning wenst bij een PC samenstellen, dan kunt u voor gratis advies terecht op ons forum bij aankoopadvies nieuwe computers & laptops in dit forum. Aan de hand van uw wensen en het budget voor de nieuwe computer kunnen wij geheel op maat een PC samenstellen.

Game PC samenstellen forum

Game PC - AMD € 600 euro - [Best Buy Guide - september 2013]

Game PC – AMD € 600 euro – [Best Buy Guide – september 2013]]

Game PC – AMD € 600 euro – [Best Buy Guide]

Wanneer u op basis van deze Best Buy Guide voor de Game PC advies wilt kunt u terecht op ons forum, ook voor een geheel op maat samengestelde PC kunt u geheel vrijblijvend advies inwinnen van de hardware-experts.

Aanmelden op PC Web Plus

Nieuwe onderwerp openen op het forum en stel uw vraag

Korting bij Azerty.nl voor leden van PC Web Plus

Via het forum van PC Web Plus kunnen wij in samenwerking met Azerty een korting aanbieden bij uw bestelling, deze korting bij Azerty.nl geldt enkel voor leden van het forum. Naast de geboden korting profiteert u ook altijd direct van gratis verzending van uw bestelling binnen Nederland en België.

Deze korting is van toepassing op het gehele assortiment van Azerty, zowel bij software als hardware kunt u altijd profiteren van de gratis verzendkosten bij bestelling tussen 200 en 500 en of de 5 euro korting bij bestelling van meer dan 500 euro en 10 euro korting bij willekeurige bestelling met assemblage, en dit laatste heeft natuurlijk betrekking op de aankoop van een nieuwe computer met bijbehorende randapparatuur, software en andere hardware.

Om te profiteren van deze korting neem dan een kijkje op de onderstaande link.

Zoekopdrachten:

  • game pc 600 euro