Game PC – Intel € 800 euro – [Best Buy Guide – september 2013]

By | 2 september 2013

Deze maand is de Best Buy Guide (BBG) voor de Game PC in de prijsklasse van 800 euro samengesteld uit een Intel Core i5 4570S / 2.9 GHz – 6 MB cache. De Intel® Core™ i5-4570S CPU, codenaam “Haswell”, beschikt over vier verwerkingseenheden en is geschikt om op een moederbord met Socket 1150 te plaatsen. De processor beschikt over 4x 256 KB Level 2 en 6144 KB Level 3 cache en werkt op een snelheid van 2900 MHz. De Intel® Core™ i5-4570S beschikt over een interne geheugen controler, met twee geheugen kanalen en bevat een Intel® GMA HD 4600 interne Grafische Chip.

Het moederbord de MSI B85M-P33 in deze Game PC ondersteunt één Intel Socket 1150 processor samen met maximaal 32 GB aan geheugen. Verder is er ondersteuning voor cpu’s met geïntegreerde Intel HD graphics en is er een PCIe x16 3.0 slot aanwezig. Er kunnen 4 SATA apparaten worden aangesloten en uiteraard ontbreken onboard geluid en netwerk niet.

Verder is er in deze Game PC een Gigabyte GTX 770 OC Windforce 3X videokaart aanwezig. Deze videokaart van Gigabyte is gebaseerd op de NVIDIA GeForce GTX 770 chip en beschikt over 2 GB GDDR5 geheugen dat via een 256 bit brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 1137 MHz welke via de GPU Boost 2.0 functie opgehoogd kan worden tot 1189 MHz. Het geheugen heeft een effectieve snelheid van 7010 MHz. De kaart is voorzien van een Windforce 3X koeler.

In deze Game PC is tevend Crucial Ballistix Tactical geheugen aanwezig. De capaciteit bedraagt in totaal 8 GB (twee modules van 4 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR3 geheugenbus van 1600 MHz.

Wanneer u hulp en ondersteuning wenst bij een PC samenstellen, dan kunt u voor gratis advies terecht op ons forum bij aankoopadvies nieuwe computers & laptops in dit forum. Aan de hand van uw wensen en het budget voor de nieuwe computer kunnen wij geheel op maat een PC samenstellen.

Game PC samenstellen forum

Game PC - Intel € 800 euro - [Best Buy Guide - september 2013]

Game PC – Intel € 800 euro – [Best Buy Guide – september 2013]

Game PC – Intel € 800 euro – [Best Buy Guide]

Wanneer u op basis van deze Best Buy Guide voor de Game PC advies wilt kunt u terecht op ons forum, ook voor een geheel op maat samengestelde PC kunt u geheel vrijblijvend advies inwinnen van de hardware-experts.

Aanmelden op PC Web Plus

Nieuwe onderwerp openen op het forum en stel uw vraag

Korting bij Azerty.nl voor leden van PC Web Plus

Via het forum van PC Web Plus kunnen wij in samenwerking met Azerty een korting aanbieden bij uw bestelling, deze korting bij Azerty.nl geldt enkel voor leden van het forum. Naast de geboden korting profiteert u ook altijd direct van gratis verzending van uw bestelling binnen Nederland en België.

Deze korting is van toepassing op het gehele assortiment van Azerty, zowel bij software als hardware kunt u altijd profiteren van de gratis verzendkosten bij bestelling tussen 200 en 500 en of de 5 euro korting bij bestelling van meer dan 500 euro en 10 euro korting bij willekeurige bestelling met assemblage, en dit laatste heeft natuurlijk betrekking op de aankoop van een nieuwe computer met bijbehorende randapparatuur, software en andere hardware.

Om te profiteren van deze korting neem dan een kijkje op de onderstaande link.