Goedkope en betrouwbare webhosting

By | 8 juni 2013

Wanneer u een eigen website wilt hosten dan wordt er over het algemeen gezocht op “goedkope en betrouwbare webhosting” want u wilt immers niet dat uw website in verkeerde handen terecht komt, vaak offline is en of erg traag doordat het hostingsbedrijf teveel websites op één server al dan niet in een shared hosting omgeving heeft onder gebracht.

Het voornaamste doel van veel startende webmasters of beheerders van particuliere al dan niet hobby websites is het zoeken van een goedkope webhosting om de kosten te beperken, maar u als klant wilt natuurlijk ook een betrouwbare webhosting en samengevoegd is “goedkope en betrouwbare webhosting” niet altijd even gemakkelijk te vinden.

Wanneer u bijvoorbeeld op Google gaat zoeken naar “goedkope en betrouwbare webhosting” zult u ongetwijfeld een hele reeks hosting bedrijven in Nederland vinden die aan uw normen voldoet volgens de beschreven specificaties en ook geschreven recensies die door klanten zijn geplaatst. Aangezien het aanbod van hosting bedrijven in Nederland redelijk fors te noemen is kan het redelijk lastig zijn om het kaf van het koren te scheiden in de online wereld van webhosting.

Het is dus niet echt verwonderlijk dat er veel gezocht wordt op “goedkope en betrouwbare webhosting“, vanwege het ruime aanbod is het natuurlijk monnikenwerk om alle goede hosting bedrijven in Nederland te benoemen en daarvoor zijn er reeds andere websites die daarvoor specifiek zijn ontwikkeld om middels recensies en beoordeling uw waardering te kunnen uiten.

Goedkope en betrouwbare webhosting

Goedkope en betrouwbare webhosting

Goedkope en betrouwbare webhosting

Maar middels dit artikel willen wij wel Antagonist het predicaat “goedkope en betrouwbare webhosting” geven, en vooral omtrent de goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service komt Antagonist hiervoor in aanmerking. Niet geheel onbelangrijk zijn natuurlijk de eigen ervaringen, en PC Web Plus deelt deze wellicht met de 50.000 + tevreden klanten die Antagonist momenteel heeft.

Het Nederlandse hostingbedrijf Antagonist is natuurlijk bekend en eveneens populair geworden met “Alles-in-1-basic” waarbij de specificaties sinds de introductie nog steeds ruimschoots de concurrenten qua prijs weet te overtreffen. Want voor € 2,50 per maand heeft u reeds beschikking over;

  • 3000 MB / 3 GB – Opslagruimte
  • 60000 MB / 60 GB – Dataverkeer
  • 25 e-mailadressen
  • 15 MySQL databases
  • GRATIS domeinnaam en geen extra kosten.

Het contract van Antagonist past op een bierviltje, dit is natuurlijk een geweldig motto en vanuit PC Web Plus hebben we daar heel ludiek de creditcard aan toegevoegd want bij het lezen van dit artikel bent uw wellicht op zoek naar een “Goedkope en betrouwbare webhosting” en hiervoor bent u bij Antagonist aan het juiste adres.

Wanneer u vragen heeft over het kiezen van een webhostingspakket kunt u natuurlijk altijd een beroep doen op het forum van PC Web Plus, want Antagonist biedt immers drie pakketten aan waarbij er voor iedere website een modaal en vooral betrouwbare omgeving qua webhosting gerealiseerd kan worden.

Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Antagonist is in 2004 opgericht en is een B.V (Besloten Vennootschap).  Antagonist heeft inmiddels 50.000 +  domeinen voor haar particuliere en zakelijke klanten geregistreerd.  Antagonist is onder meer Lid van ISPConnect, Gedragscode.com deelnemer, SIDN Deelnemer (.nl), DNS Belgium Agent (.be), EURid Agent (.eu) en RIPE NCC lid.
Antagonist biedt de volgende diensten aan: Domeinnaam, Domein reselling, Webhosting, Webhosting reselling en SSL-Certificaten.