Kan geen verbinding maken met de proxyserver [oplossing]

By | 13 mei 2014

Wanneer de foutmelding “Kan geen verbinding maken met de proxyserver” in uw gebruikte browser zoals Google Chrome optreedt is dit veelal een indicatie van de aanwezigheid van adware en of andere kwaadaardige software in de categorie malware. Steeds meer en meer gratis software is gebundeld met allerlei ongewenste software al dan niet adware die ongevraagd uw browserinstellingen aanpast of een malafide proxyserver installeert. Meestal treden de zichtbare problemen pas op wanneer dergelijke adware of malware maar gedeeltelijk van uw computer is verwijderd.

Hierdoor kunt u vervolgens geen enkele website meer openen, terwijl er echter nog wel gewoon door andere applicaties verbinding met internet kan worden gemaakt. Het is daarom dan ook raadzaam om bij de melding “Kan geen verbinding maken met de proxyserver” uw computer grondig te laten controleren op de aanwezigheid van adware en andere malware. voor hulp en ondersteuning kunt u terecht op ons forum. Hier verlenen wij geheel gratis assistentie bij het verwijderen van virussen, adware, browser hijackers en andere ongewenste software.

Klik hier voor de handleiding voor de controle op virussen, malware en adware.

Kan geen verbinding maken met de proxyserver

Kan geen verbinding maken met de proxyserver

Zoals reeds beschreven verlenen wij op het forum gratis hulp en ondersteuning bij problemen en het verwijderen van malware zoals adware en virussen, dit omdat wij van mening zijn dat er voor veilig computergebruik en hulp bij problemen niet altijd betaald hoeft te worden en vaak simpel is op te lossen door gebruik te maken van duidelijke aanwijzingen en stappen die het probleem kunnen oplossen.

Onderstaand leest u uitgebreid hoe u uw vraag op het forum kunt stellen en uw probleem aan de specialisten kunt voorleggen, de geboden hulp op het forum wordt geheel individueel door één van de aanwezige “helpers” gegeven.

Gratis hulp bij een malafide proxyserver verwijderen.

 1. Maak een gratis account aan op ons computerforum via deze link.
 2. Volg de instructies zoals aangegeven in deze handleiding.
 3. Open een nieuw onderwerp (topic) in het forum Hulp bij malware en virusinfectie problemen.
 4. Geef uw bericht een duidelijke titel, zoals bijvoorbeeld “Kan geen verbinding maken met de proxyserver” of “Problemen met proxyserver in mijn browser”.
 5. Geef vervolgens een zo duidelijk mogelijke probleemomschrijving in het eerste bericht.
 6. Voeg daarna het logbestand van RSIT toe aan uw bericht als bijlage.

Aan de hand van de verkregen logbestanden krijgt u vervolgens gratis hulp en ondersteuning bij adware en malware verwijderen, en een uitgebreide controle op aanwezige adware en malware en duidelijke en eenvoudige instructies voor het opschonen van uw computer en het verhelpen van het probleem omtrent het geen verbinding kunnen maken met de proxyserver.

Zoekopdrachten:

 • kan geen verbinding maken met de proxyserver
 • proxy server
 • kan geen verbinding maken met proxyserver
 • proxyserver
 • geen verbinding met proxyserver
 • geen verbinding met proxy server
 • proxyserver reageert niet
 • kan geen verbinding maken met de proxy server
 • geen verbinding proxyserver
 • kan geen verbinding maken met proxy server