Kaspersky Antivirus 2014

De gebruikersinterface van Kaspersky Antivirus 2014 is wederom vernieuwd, dit maal echter geen grote veranderingen maar er zijn diverse kleine wijzigingen doorgevoerd waarmee het gebruikersgemak en het algehele overzicht ten goede komt. Alle basis-functies van Kaspersky Antivirus 2014 zijn te bereiken via het hoofdscherm, en op dit vlak is er weinig nieuws echter zijn de configuratiemogelijkheden sterk versimpeld, en waar het in Kaspersky Antivirus 2013 soms nog zoeken was naar de juiste instellingen kan je in Kaspersky Antivirus 2014 snel je weg vinden om bepaalde zaken geheel naar eigen hand te zetten. En voor de minder gevorderde gebruikers is dit zeker een pluspunt.

Met Kaspersky Antivirus 2014 heeft Kaspersky het “Protect a Friend program” toegevoegd, waarmee je links kan delen om gebruikers voor Kaspersky Antivirus 2014 te werven. Voor u als gebruiker heeft dit als voordeel dat je bonuspunten ontvangt met betrekking tot uw licentie.

Kaspersky Antivirus 2014
Kaspersky Antivirus 2014

Kaspersky Antivirus 2014

Naast de verandering aan de gebruikersinterface en de configuratiemogelijkheden zijn beschermingsfuncties ook verbeterd in Kaspersky Antivirus 2014. Zo is onder andere de “Phishing” bescherming sterk verbeterd en een bescherming tegen screenlockers c.q. ransomware toegevoegd. Middels één speciale toets is het mogelijk om uw vergrendelde computer weer direct toegankelijk te maken.

In Kaspersky Antivirus 2014 is de exploit detectie ZetaShield geoptimaliseerd voor een betere detectie en efficiënte beveiliging.

Voor Windows 8 zijn er ook diverse optimalisaties uitgevoerd zoals een betere ondersteuning voor touch screens, en voor de stand by modus zijn er eveneens optimalisaties uitgevoerd met betrekking tot het updaten en scannen van uw computer.

Kaspersky Anti-Virus 2014 biedt je de essentiële anti-virustechnologieën voor je pc in één product dat eenvoudig is te downloaden, installeren en uit te voeren. Kaspersky Anti-Virus 2014 werkt achter de schermen. Jij en je pc worden beschermd tegen virussen, spyware, Trojans, rootkits en andere dreigingen zonder dat dit de prestaties van je pc negatief beïnvloedt.

Via de onderstaande afbeelding is Kaspersky Anti-Virus 2014 direct te bestellen via de webshop van Kaspersky.

Kaspersky Anti-Virus 2014

Vraag & Antwoord

Wanneer u vragen heeft over dit artikel, of over Kaspersky Antivirus 2014 dan kunt u terecht op ons forum in één van de sub-forums in de sectie “Beveiliging & Privacy”.

Aanmelden op PC Web Plus

Nieuwe onderwerp openen op het forum