Kaspersky Internet Security 2014

Kaspersky Internet Security 2014 werkt voornamelijk via de cloud, het Kaspersky Security Network (KSN). Deze clouddatabase bevat gegevens over malware maar ook over bestanden, programma’s en processen. Al deze gegevens worden verkregen via de gebruikers van Kaspersky producten, onbekende en nieuwe bestanden worden op deze manier anoniem naar het Kaspersky Security Network verstuurd voor analyse. Naar aanleiding van worden deze gegevens gebruikt om bestanden, programma’s en processen te controleren op legitimiteit, en dit komt voornamelijk de snelheid van het scannen te goede.

Door de cloudgebaseerde functionaliteiten van Kaspersky Internet Security 2014 te combineren met krachtige beveiligingstechnologieën kan Kaspersky Internet Security 2014 de steeds complexere dreigingen effectiever weren. En een mooi voorbeeld hiervan is de functionaliteit waarmee middels één toets een vergrendelde computer door ransomware weer toegankelijk te maken.

Kaspersky Internet Security 2014 bevat niet alleen alle functionaliteiten van Kaspersky Antivirus 2014, maar biedt tevens veel aanvullende technologieën die van essentieel belang zijn om uw computer te kunnen beschermen tegen geavanceerde internetdreigingen. Met Veilig bankieren, Veilig toetsenbord en andere beveiligingsfuncties doet Kaspersky Internet Security 2014 meer om ervoor te zorgen dat u optimaal plezier beleeft aan internet… zonder dat uw veiligheid in het geding komt.

Kaspersky Internet Security 2014
Kaspersky Internet Security 2014

Kaspersky Internet Security 2014

Middels het cloudgebaseerde Kaspersky Security Network (KSN) worden gegevens verzameld van de pc’s van gebruikers over de hele wereld. Hierdoor kan Kaspersky Internet Security 2014 optimaal bescherming bieden tegen de nieuwste virussen en malwareaanvallen. Potentiële dreigingen worden in realtime doorgelicht en geanalyseerd, en gevaarlijke acties worden volledig geblokkeerd voordat ze schade kunnen aanrichten.

Kaspersky Internet Security bevat sinds jaar en dag ook allerlei extra beveiligingslagen die helpen je informatie te beschermen tijdens onlinetransacties. Met deze Veilig bankieren-technologie ben je echter nóg beter beschermd. Veilig bankieren controleert namelijk automatisch of de website die u bezoekt ook daadwerkelijk veilig is. Ook kunt u de website openen in een speciale, beveiligde modus om te voorkomen dat uw creditcardnummer en andere persoonlijke gegevens in de handen van cybercriminelen vallen.

Kaspersky Internet Security 2014 is volledig compatibel met Windows 8, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, en geïntegreerd met de nieuwste IT-beveiligingsinnovaties van Microsoft. Bovendien kuntu met Kaspersky Now, een nieuwe toepassing die is ontwikkeld voor ondersteuning van de nieuwe gebruikersinterface van Microsoft, de beveiligingsstatus van uw pc in de gaten houden en essentiële beveiligingsfuncties starten.

Via de onderstaande afbeelding kunt u Kaspersky Internet Security 2014 direct bestellen via de webshop van Kaspersky.

Kaspersky Internet Security

Vraag & Antwoord

Wanneer u vragen heeft over dit artikel, of over Kaspersky Internet Security 2014 zelf dan kunt u terecht op ons forum in één van de sub-forums in de sectie “Beveiliging & Privacy”.

Aanmelden op PC Web Plus

Nieuwe onderwerp openen op het forum