Korting bij Azerty via PC Web Plus

By | 13 augustus 2013

Via het forum van PC Web Plus kunnen wij in samenwerking met Azerty een korting aanbieden bij uw bestelling, deze korting bij Azerty geldt enkel voor leden van het forum. Naast de geboden korting bij Azerty profiteert u ook altijd direct van gratis verzending van uw bestelling binnen Nederland en België.

Om te profiteren van deze korting heeft u natuurlijk een account benodigd op ons forum. U kunt echter eenvoudig registreren op ons forum en daarbij gebruik maken van alle faciliteiten die wij bieden om zowel de gebruikers met problemen en vragen te helpen als elkaar aan te vullen om op deze manier kennis te bundelen.

De korting bij Azerty geldt voor zowel voor de gebruikers die om hulp en advies vragen als voor de gebruikers die hulp bieden op het forum, de bestelprocedure voor de Korting bij Azerty.nl hebben we op ons forum geheel beschreven, op de onderstaande link staan de instructies en aanwijzingen om te profiteren van deze korting bij Azerty.nl.

Korting bij Azerty via PC Web Plus

Korting bij Azerty via PC Web Plus

Korting bij Azerty.nl via PC Web Plus

Op het forum van PC Web Plus kunt u dus profiteren van diverse kortingen op uw bestelling bij Azerty.nl, en daarvoor zijn drie standaard kortingen die wij via PC Web Plus kunnen aanbieden.

 1. Gratis verzendkosten” bij bestelling tussen 200 en 500 euro geen assemblage.
 2. Gratis verzendkosten + 5 euro korting” bij bestelling van meer dan 500 euro geen assemblage.
 3. Gratis verzendkosten + 10 euro korting” bij willekeurige bestelling met assemblage.

Deze korting is van toepassing op het gehele assortiment van Azerty, zowel bij software als hardware kunt u altijd profiteren van de gratis verzendkosten bij bestelling tussen 200 en 500 en of de 5 euro korting bij bestelling van meer dan 500 euro en 10 euro korting bij willekeurige bestelling met assemblage, en dit laatste heeft natuurlijk betrekking op de aankoop van een nieuwe computer met bijbehorende randapparatuur, software en andere hardware.

Heeft u algemene vragen omtrent de korting bij Azerty dan kunt u uw vraag stellen op ons forum, en hiervoor kunt u terecht bij Forum feedback & mededelingen en tevens in het bericht waar de uitleg van de korting vermeld staat zia de onderstaande link.

Wanneer u advies of ondersteuning wilt bij de aankoop van een nieuwe computer of laptop, dan kunt u terecht bij

Bent u op zoek naar een nieuwe computer neem dan ook eens een kijkje bij onze Best Buy Guides & Aanbiedingen

Aanmelden op PC Web Plus

Registratie op het forum van PC Web Plus is geheel gratis en binnen een paar stappen kunt u eenvoudig een eigen account aanmaken, via de onderstaande procedure.

 • Navigeer naar www.pcwebplus.nl/phpbb en klik op de knop registreren / aanmelden
 • Klik vervolgens op de knop “Ik ga akkoord met de voorwaarden
 • Geef vervolgens uw gewenste gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord op.

 • In het volgende gedeelte kunt u de gewenste taal voor het forum instellen, standaard staat deze al ingesteld op Nederlands.
 • Ook de gebruikte tijdzone kunt u hier instellen, hoe u de zomer en wintertijd kunt instellen na de registratie leest u hier.
 • Vervolgens kunt u hier uw kennisniveau opgeven wat een indicatie is voor kennis van computer en tevens voor de beantwoording van uw vragen en problemen.
 • Aanvullend is het mogelijk om het gebruikte besturingssysteem (OS), virusscanner (AV) en firewall (FW) op te geven, dit is echter niet verplicht en kunt u ten alle tijden ook nog in het gebruikerspaneel van uw account instellen en of aanpassen.
 • Controlevraag: deze vraag is echter wel verplicht, dit is een extra controle om automatische registratie door spambots op het forum te voorkomen.

 • Als laatste stap dient u uw registratie te bevestigen door de opgegeven captcha op te lossen, deze vraag is eveneens bedoeld om automatisch registratie door spambots te voorkomen.

 • Klik vervolgens op de knop “Bevestig“.
 • Binnen enkele ogenblikken zult u een e-mail bevestiging van de registratie ontvangen, in deze mail is een activatie link aanwezig.
 • Klik vervolgens op deze link om uw account op het forum van PC Web Plus te activeren.
 • vervolgens kunt u direct inloggen met uw opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord.