Ongeldige installatiekopie

By | 18 januari 2014

De foutmelding ongeldige installatiekopie is vaak de oorzaak van de aanwezigheid van malware of ongewenste software, in het bijzonder kunnen rootkits deze problemen veroorzaken. Indien u problemen ondervind met talloze meldingen van een ongeldige installatiekopie is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op de aanwezigheid van malware. Echter kunnen rootkits zich verbergen voor virus en anti-malwarescanners dus wanneer een scan geen problemen aangeeft wil dit nog niet bevestigen dat de computer ook daadwerkelijke malwarevrij is.

En bekende rootkit dit verantwoordelijk is voor de foutmeldingen met als omschrijving een Ongeldige installatiekopie is Rootkit.TDSS. Maar ook andere malware varianten kunnen de oorzaak zijn van dergelijke problemen. Het vervelende van dergelijke foutmeldingen is wel het feit dat deze in grootte hoeveelheden worden getoond.

Op de onderstaande link vind u het stappenplan voor het controleren van uw computer op de aanwezigheid van malware, aan de hand van deze stap-voor-stap instructies kunt u de verkregen logbestanden op het forum laten controleren waarna u vervolgens persoonlijk advies en ondersteuning krijgt van één van de specialisten.

Ongeldige installatiekopie

Ongeldige installatiekopie [oplossing]

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Stappenplan uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen opschonen. Het is namelijk mogelijk dat de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • ongeldige installatiekopie
  • ongeldige installatiekopie verwijderen
  • ongeldige installatiekopie windows 10
  • windows ongeldige installatiekopie