Ongewenste reclame en pop-ups verwijderen [oplossing]

By | 25 augustus 2014

Ongewenste reclame en pop-ups, maar ook een gewijzigde startpagina door spyware of adware zijn problemen waar steeds meer computergebruikers last van hebben. Het installeren van bijvoorbeeld Adblock Plus om dergelijke advertenties, hinderlijke reclame te blokkeren is vaak het advies, maar wanneer de ongewenste reclame en pop-ups worden veroorzaakt door de aanwezigheid van adware en of andere potentieel ongewenste software zal dat echter geen soelaas bieden. En mocht dit wel het geval zijn dan is uw computer nog steeds geïnfecteerd met adware, en zal AdBlock Plus alleen het visuele probleem wegnemen.

Wanneer u tijdens het surfen op het internet ineens last heeft van bijvoorbeeld “groen onderstreepte worden”, advertenties die zich in een nieuw tabblad openen, zoekresultaten die omgeleid worden naar andere (vreemde) sites, dan is uw computer in de meeste gevallen geïnfecteerd geraakt met adware of andere ongewenste software, wat in de volksmond beter bekend staat als een virus. Om dergelijke adware te verwijderen zijn er zeer veel handige programma’s zoals bijvoorbeeld het populaire AdwCleaner, of vergelijkbare tools waarvan sommige toch met enige voorzichtigheid uitgevoerd dienen te worden.

Op ons forum geven wij dan ook professionele ondersteuning bij ongewenste reclame en pop-ups verwijderen die veroorzaakt worden door adware, potentieel ongewenste software en andere kwaadaardige software in de categorie malware. Voor het algeheel opschonen van uw computer en de controle op adware hanteren wij een eenvoudig stappenplan, de eerste instructies voor het verwijderen van AdwCleaner staat uitgebreid omschreven waarvan hieronder de beknopte instructies die u kunt volgen wanneer u last heeft van ongewenste reclame en pop-ups.

 1. Voer als eerste een scan uit met AdwCleaner, in deze handleiding staat alles stap-voor-stap beschreven.
 2. Via deze link kunt u zich gratis registeren op ons forum als u nog geen account heeft.
 3. Open vervolgens een nieuw onderwerp in het AdwCleaner forum.
 4. Geef in uw eerste bericht een duidelijke titel zoals bijvoorbeeld “Last van ongewenste reclame en pop-ups”.
 5. Omschrijf vervolgens uw problemen of uw vragen waar u antwoord op wenst te krijgen.
 6. Het logbestand van AdwCleaner kunt u als bijlage aan uw bericht toevoegen.

Ongewenste reclame en pop-ups

Ongewenste reclame en pop-ups verwijderen [oplossing]

De weergave van ongewenste reclame, pop-ups, gewijzigde zoekresultaten zijn niet alleen erg hinderlijk maar vormen ook een bedreiging van uw privacy op het internet. Dubieuze plug-ins in uw browser die door de adware zijn geïnstalleerd kunnen namelijk uw surfgeschiedenis in kaart brengen, en daarbij allerlei persoonlijke informatie achterhalen en bijvoorbeeld doorverkopen aan advertentiebedrijven.

Indien uw computer geïnfecteerd is met adware wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van af, en wilt u tevens dat grondig zal gebeuren. En alleen het uitvoeren van diverse tools is dan ook niet afdoende om uw computer geheel op te schonen. Een uitgebreide controle is dan gewoon noodzakelijk en daarvoor is er op ons forum een speciaal team van “Security Helpers” die u persoonlijk advies en gratis hulp bieden bij onder andere het verhelpen van ongewenste reclame en pop-ups tijdens het surfen op het internet.

Vraag en antwoord?

Voor vragen, problemen en aanvullende advies kunt u altijd terecht op ons forum. Hiervoor zijn er diverse sub-forums aanwezig die zich specifiek richten op adware gerelateerde problemen maar ook voor het voorkomen van dergelijke problemen en het beveiligen van uw computer. Hieronder staan een aantal informatie artikelen vermeld van ons forum, en links waar u terecht kunt voor advies en algemene vragen.

Zoekopdrachten:

 • reclame verwijderen
 • ongewenste reclame
 • reclame pop ups verwijderen
 • ongewenste reclame op internet
 • ongewenste reclame verwijderen
 • reclame op startpagina verwijderen
 • er openen nieuwe tabbladen bij chrome pop up reclame
 • ongewenste site verwijderen
 • voorkomen ongewenste reclame
 • Hinderlijke advertenties gsm verwijderen