PortalDoSites verwijderen “PortalDoSites.com” handleiding

By | 5 mei 2014

PortalDoSites is een ongewenste startpagina in de categorie “browser hijackers” die ongevraagd PortalDoSites.com als startpagina in uw gebruikte browser instelt. Dergelijke aanpassingen worden voornamelijk veroorzaakt door adware en andere ongewenste software wat gebundeld is bij gratis software of installatiebestanden in de vorm van wrappers. In de meeste gevallen wordt de gebundelde adware geheel zonder medeweten van de gebruikers geïnstalleerd, waardoor u ineens met een gewijzigde startpagina zit zoals bijvoorbeeld PortalDoSites / “PortalDoSites.com”.

Ook de aanwezigheid van hinderlijke pop-ups en reclame tijdens het surfen, of de aanwezigheid van groen onderstreepte woorden in teksten op websites zijn een veelvoorkomend probleem. En dit is niet alleen erg hinderlijk en vervelend maar kan tevens ook de oorzaak zijn van andere malware en virusinfecties. Tegenwoordig zijn er zeer veel handige hulpmiddelen waarmee u dergelijke browser hijackers en adware kunt verwijderen, maar vaak worden alleen de direct merkbare problemen verholpen en blijven er nog allerlei restanten achter die voor problemen kunnen zorgen.

Daarom is het raadzaam om bij de aanwezigheid van PortalDoSites en andere adware uw computer grondig te laten controleren, voor hulp en ondersteuning omtrent PortalDoSites verwijderen kunt u terecht op ons forum. Hier verlenen wij geheel gratis assistentie bij het verwijderen van virussen, adware, browser hijackers en andere ongewenste software. Op de onderstaande link treft u de handleiding voor het verwijderen van de PortalDoSites startpagina.

PortalDoSites verwijderen

PortalDoSites verwijderen “PortalDoSites.com” handleiding

Zoals reeds beschreven verlenen wij op het forum gratis hulp en ondersteuning bij problemen en het verwijderen van malware zoals adware en virussen, dit omdat wij van mening zijn dat er voor veilig computergebruik en hulp bij problemen niet altijd betaald hoeft te worden en vaak simpel is op te lossen door gebruik te maken van duidelijke aanwijzingen en stappen die het probleem kunnen oplossen.

Onderstaand leest u uitgebreid hoe u uw vraag op het forum kunt stellen en uw probleem aan de specialisten kunt voorleggen, de geboden hulp op het forum wordt geheel individueel door één van de aanwezige “helpers” gegeven.

Gratis hulp bij PortalDoSites verwijderen.

  1. Maak een gratis account aan op ons computerforum via deze link.
  2. Volg de instructies zoals aangegeven in deze handleiding om BuenoSearch te verwijderen.
  3. Open een nieuw onderwerp (topic) in het forum Hulp bij malware en virusinfectie problemen.
  4. Geef uw bericht een duidelijke titel, bijvoorbeeld “Hoe PortalDoSites verwijderen” of “Hulp nodig bij PortalDoSites.com verwijderen”.
  5. Geef vervolgens een zo duidelijk mogelijke probleemomschrijving in het eerste bericht.
  6. Voeg daarna de logbestanden van Malwarebytes Anti-Malware en RSIT toe aan uw bericht als bijlage.

Aan de hand van de verkregen logbestanden krijgt u vervolgens gratis hulp en ondersteuning bij PortalDoSites verwijderen, en een uitgebreide controle op aanwezige adware en malware en duidelijke en eenvoudige instructies voor het opschonen van uw computer en het verhelpen van het probleem.

Op het forum is tevens een standaard stappenplan aanwezig voor het verwijderen van adware en browser hijackers zoals PortalDoSites / “BuenoSearch.com” en hier maken wij gebruik van RSIT wat de opvolger is van HijackThis. Deze tool geeft essentiële informatie over de aanwezigheid van malware, virussen, adware en andere ongewenste software. En voor een controle van uw computer kunt u ook dit stappenplan volgen.

RSIT Infectie stappenplan RSIT (HijackThis) – handleiding