Sitecheck – laat uw website zien op PC Web Plus

Heeft u een eigen website gemaakt of uw website geheel in een nieuwe jasje gestoken dan kunt u deze middels een ‘sitecheck‘ op het forum van PC Web Plus door de forumgebruikers laten beoordelen in het forumonderdeel “Algemene Website vragen – Webhosting en Website beveiliging“, dit forum is naast vragen omtrent het maken van websites, het kiezen van webhosting tevens bedoeld voor het tonen van uw eigen website of websites.

Middels een sitecheck kunt u een goed beeld krijgen van wat bezoekers van uw website vinden, zoals de algehele lay-out de navigatie en niet geheel onbelangrijk de content van de website. Aangezien het vaak niet eenvoudig is om een website naar ieder zijn smaak te ontwikkelen kan een sitecheck zeer veel nuttige informatie voor u opleveren zodat u hiermee uw website verder kunt verbeteren.

Op heel veel websites kunt u uw website laten controleren, zowel op technisch gebied als op semiprofessioneel of gebruikersniveau middels een zogenaamde sitecheck, naast het feit dat een sitecheck voor de webmaster veel kan betekenen heeft dit voor de bezoekers van het forum van PC Web Plus ook een meerwaarde waarbij de forum-gebruikers middels de sitecheck nieuwe en interessante websites leren kennen.

Echter wordt er bij sitechecks vaak direct gedacht dat het voornaamste doel het maken van sluikreclame is, wellicht is dit in sommige gevallen ook wel het geval maar indien daarvoor de juiste reglementen zijn opgesteld kan een sitecheck eenvoudig in goede banen worden geleid waarbij zowel de website ontwikkelaar als de bezoekers er baat bij hebben.

sitecheck

De opgestelde regels van PC Web Plus omtrent Sitechecks kunt u hieronder nalezen, deze regels zijn voornamelijk om ongewenste websites bij de sitecheck te voorkomen.

Sitecheck – laat uw website zien op PC Web Plus

  • Plaats alleen een sitecheck als de website ook daadwerkelijk af is, het plaatsen van een sitecheck voor een website die “under construction” is is niet toegestaan.
  • Websites met adult, agressie, racistische, beledigende, aanstootgevende en illegale content is niet toegestaan.
  • CommerciĆ«le websites, webwinkels, forums of websites van derden promoten, of voor het werven van leden c.q. klanten is niet toegestaan.
  • Wanneer je website een update heeft ondergaan of geheel is veranderd is het niet toegestaan een nieuwe topic te openen, maar vermeld dit in het eerder aangemaakte topic.
  • Alleen een link plaatsen is niet toegestaan, een sitecheck dient minimaal de informatie uit de onderstaande post-template te bevatten.

Deze bovenstaande regels zijn het minimum waaraan een sitecheck dient te voldoen, zonder deze informatie wordt het topic tot nader order gesloten of verborgen. Je kunt middels een pm of email aan een moderator van dit forum eventuele aanvullingen voor je startpost doorgeven, een moderator kan dan de startpost aanvullen en het topic weer heropenen.

Daarnaast zorgen deze minimale eisen aan een startpost ook voor een aantrekkelijke startpost, immers je startpost is het visitekaartjes van je topic. En eigenlijk ook voor je website, zorg dus altijd voor een goed verzorgde startpost!!!