Trusteer Eindpuntbeveiliging (Trusteer Rapport)

By | 13 september 2013

Trusteer Eindpuntbeveiliging ook wel bekend onder de naam Trusteer Rapport is een beveiligingspakket dat u aanvullend kan gebruiken voor extra bescherming voor bijvoorbeeld het internetbankieren, online winkelen. Trusteer Eindpuntbeveiliging wordt onder andere gratis door de ING bank aangeboden aan de klanten.

Trusteer Eindpuntbeveiliging is dus geen complete vervanging voor uw gebruikte virusscanner of andere beveiligingspakketten maar echt specifiek om extra te gebruiken om de beveiliging te optimaliseren bij het internetbankieren of online winkelen. U kunt namelijk zelf de websites instellen die u door Trusteer Eindpuntbeveiliging extra wilt laten beveiligen zodat uw gebruikersnamen en wachtwoorden tijdens deze browser-sessie extra beveiligd zijn en niet onderschept en misbruikt kunnen worden door kwaadwillende.

Op de onderstaande links staat meer informatie omtrent de installatie en het gebruik van Trusteer Eindpuntbeveiliging, wanneer u vragen heeft of tegen problemen aanloopt bij het gebruik van Trusteer Eindpuntbeveiliging kunt u tevens in dit forum terecht.

Trusteer Eindpuntbeveiliging (Trusteer Rapport)

Trusteer Eindpuntbeveiliging (Trusteer Rapport)

Trusteer Eindpuntbeveiliging (Trusteer Rapport)

Trusteer is met het gelijknamige beveiligingsprogramma “Trusteer Eindpuntbeveiliging” een leverancier van cybercrimepreventieoplossingen die organisaties beschermen tegen financiële fraude en datalekken. U als eindgebruiker kunt gratis gebruik maken van Trusteer Eindpuntbeveiliging, de ING bank is bijvoorbeeld één van de Nederlandse organisaties die het programma aanbied aan de klanten om als extra bescherming te gebruiken. Trusteer’s cybercrimepreventiearchitectuur combineert multi-layer security software en realtime bedreigingsintelligentie om zero-day malware en phishing-aanvallen te detecteren,te verslaan, en organisaties te helpen voldoen aan de wettelijke eisen.

Trusteer Eindpuntbeveiliging is hiermee wezenlijk anders dan reguliere virusscanners en andere beveiligingspakketten. en maakt geen gebruik van een databases met informatie over schadelijke software of een lijst van malafide websites. Trusteer Eindpuntbeveiliging / Trusteer Rapport maakt namelijk gebruik van een compleet andere technologie voor het beveiligen.

Wanneer de Trusteer Eindpuntbeveiliging op uw computer actief is zal het automatisch herkennen wanneer u toegang heeft tot de website van uw bank en of wanneer u transacties uitvoert, inloggegevens invoert of gevoelige financiële overzichten raadpleegt tijdens de browser-sessie. Gedurende die tijd past de Trusteer Eindpuntbeveiliging toegangsbeheerlagen toe op uw gevoelige informatie, waarmee voorkomen wordt dat schadelijke software of malafide websites toegang krijgen tot uw privacy gevoelige gegevens en transacties, of deze manipuleren.Alle pogingen om op niet-geautoriseerde wijze toegang te krijgen, bijvoorbeeld bij een poging van een keylogger om uw wachtwoord te achterhalen en door te sturen of uw transacties te manipuleren, worden meteen geblokkeerd door Trusteer Eindpuntbeveiliging.

Het toegangsbeheerbeleid van Trusteer Eindpuntbeveiliging wordt mede bepaald door uw bank. Banken die samenwerken met Trusteer zoals de ING bank werken voortdurend aan beleidsregels die aangeven welke informatie gevoelig is en welke bewerkingen van deze informatie dienen te worden beperkt.

Zoekopdrachten:

  • trusteer ing
  • trusteer eindpuntbeveiliging ing