Ukash Politievirus verwijderen

By | 24 januari 2013

Het zogenaamde politievirus maakt in Nederland nog steeds veel slachtoffers en wordt nog volop verspreid. Geïnfecteerde computers worden geblokkeerd en het enige dat nog te zien is op het scherm is een melding die zogenaamd van de politie komt, betaal nooit de genoemde boete want dat biedt geen oplossing, U bent uw geld kwijt en uw computer zal nog steeds geïnfecteerd zijn.

Op het forum van PC Web Plus kunt u terecht voor hulp bij het verwijderen van de malware, in de sectie Malware removal instructies staan de varianten van het politievirus met de daarbij behorende handleiding beschreven.

Handleidingen voor het verwijderen van malware.
Op het internet zijn er diverse handleidingen beschikbaar die stap voor stap het verwijderen omschrijven, zo is er bijvoorbeeld een standaard handleiding die altijd kunt hanteren en ook de basis is voor verdere analyse zoals u kunt zien op de onderstaande link.

Wat moet u zeker niet doen!

 1. Grijp niet direct naar “Systeemherstel” bij malware gerelateerde problemen, door het gebruik van systeemherstel zullen vaak alleen de laadpunten van de malware in het register worden verwijderd, de bestanden behorende tot de malware zullen dan echter nog aanwezig zijn.
 2. Gebruik nooit register-cleaners en andere software die het systeem opschonen op een geïnfecteerde computer, in de eerste plaats kunnen deze de heuristische scans beïnvloeden en daarnaast zijn er malware varianten die legitieme bestanden verplaatsen naar tijdelijke mappen. Zodra deze worden opgeruimd door de betreffende software is het lastig of zelfs onmogelijk om hiervan nog iets te herstellen.
 3. Neem nooit één op één adviezen over van gelijkwaardige problemen die u tegenkomt tijdens de zoektocht naar een mogelijke oplossing. Instructies die gegeven worden zijn namelijk vaak specifiek voor die computer bestemd, en werken niet in andere situaties of in het slechtste geval richten deze meer schade aan.
  Indien u hulp nodig heeft, maak dan altijd een eigen vraag c.q. onderwerp aan op het forum waar u individueel verder zal worden geholpen.

 

 

 

Ukash Politievirus verwijderen

Gratis hulp bij virussen
Wanneer uw computer geïnfecteerd is met het politievirus of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te laten controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan.

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

 1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
 2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
 3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem omtrent het politievirus wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

 • politie virus verwijderen
 • politie virus verwijderen windows 7
 • Politievirus verwijderen
 • politievirus
 • ukash virus verwijderen windows 7
 • computer geblokkeerd ukash windows 7
 • politie virus verwijderen windows vista
 • politie virus handmatig verwijderen
 • politie malware verwijderen
 • ukash politie virus verwijderen windows 7