Verwijderen ZeroAccess [Veiligheidswaarschuwing Ziggo]

By | 10 oktober 2013

Ziggo voert periodiek controles uit op de aanwezigheid van geïnfecteerde computers van klanten in het Ziggo netwerk en informeert deze vervolgens per brief middels een veiligheidswaarschuwing. Wanneer u een dergelijke brief ontvangt dat bijvoorbeeld het Trojaanse paard ZeroAccess op uw computer is gedetecteerd dan adviseert Ziggo om op het internet te zoeken naar verwijderen ZeroAccess en op ons forum hebben wij een speciaal stappenplan voor het controleren op virussen, Trojaanse paarden en andere malware.

Het zoeken naar verwijderen ZeroAccess zal ongetwijfeld zeer veel resultaten geven, en zoals Ziggo in de brief al aangeeft zijn zij niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke websites. Wij hebben dan ook een zeer duidelijk stappenplan opgesteld zonder moeilijke instructies en duidelijke aanwijzingen als onderwerp verwijderen ZeroAccess en dit stappenplan kunt u bereiken via de onderstaande link, waar tevens nog enige uitleg staat over de betreffende veiligheidswaarschuwing van Ziggo en de aanwijzingen met betrekking tot verwijderen ZeroAccess.

Verwijderen ZeroAccess [Veiligheidswaarschuwing Ziggo]

Verwijderen ZeroAccess [Veiligheidswaarschuwing Ziggo]

Verwijderen ZeroAccess [Veiligheidswaarschuwing Ziggo]

Zoals Ziggo in de veiligheidswaarschuwing aangeeft dient u voor alle gebruikte computer op hetzelfde netwerk dezelfde verwijderingsprocedure te volgen, en het stappenplan “verwijderen ZeroAccess” wat op ons forum aanwezig is stap voor stap opgesteld zodat het ook voor de beginnende computergebruikers duidelijk is wat er uitgevoerd moet worden. Aanvullend krijgt u geheel individueel advies en ondersteuning bij het controleren van uw computer en het verwijderen van het Trojaanse paard ZeroAccess.

Het onderstaande stappenplan is de basis voor de analyse van uw computer, aan de hand van de verkregen logbestanden kunnen wij u op het forum verder helpen met het verwijderen van de adware en het opschonen van uw computer.

Stap 1 – Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 – Stappenplan uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

 • RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
 • HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
 • MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 3 – Nieuwe onderwerp openen op het forum

 • Geef als eerste in uw bericht een zo goed mogelijke omschrijving van uw probleem.
 • Wanneer uw beveiligingspakket melding geeft van een virus of malware, geef dan even aan om welke detectie dit gaat zoals de gegeven naam en locatie.
 • Vertel eventueel wat u zelf al heeft geprobeerd om het probleem te kunnen oplossen.
 • Plaats de verkregen logbestanden van het stappenplan in een nieuw onderwerp als bijlage in uw bericht
 • Mocht u problemen ondervinden bij het uitvoeren van dit stappenplan maak dan gewoon een nieuw onderwerp aan op het forum en beschrijf uw problemen, zo kunnen we u een andere oplossing aanbieden.
 • Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen zien wat er is verwijderd en gedetecteerd.

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

 • verwijderen zeroaccess
 • zeroaccess