WiseEnhance verwijderen – handleiding

By | 5 mei 2014

WiseEnhance is een potentieel ongewenste programma (PUP) en door Malwarebytes Anti-Malware gedetecteerd als “PUP.Optional.WiseEnhance.A” en wordt voornamelijk op uw computer geïnstalleerd via gratis software wat voorzien is van verborgen adware en andere potentieel ongewenste programma’s. Dit soort adware zoals WiseEnhance nestelt zich in uw geïnstalleerde browsers zoals Internet Explorer, Firefox en Google Chrome en is verantwoordelijk voor het vertonen van hinderlijke reclame en pop-ups tijdens het surfen op het internet, en kunnen allerlei groen onderstreepte worden injecteren in websites die voorzien zijn van reclame links.

Zodra uw computer is geïnfecteerd met WiseEnhance en u problemen ondervindt met pop-ups en “reclame links” tijdens het surfen op het internet of last heeft van een trage browser is het raadzaam om uw computer grondig te laten controleren op de aanwezigheid van malware zoals adware, virussen en andere potentieel ongewenste programma’s (PUPs). Echter is adware zoals WiseEnhance verwijderen niet zo eenvoudig aangezien het zich diep op uw computer en in uw browser weet te nestelen en vaak samen met allerlei andere ongewenste software samenkomt.

Tegenwoordig is er wel handige software zoals bijvoorbeeld AdwCleaner waarmee u adware en PUPs kunt verwijderen, maar vaak worden alleen de direct merkbare problemen verholpen en blijven er nog allerlei restanten achter die voor problemen kunnen zorgen. Daarom is het raadzaam om bij de aanwezigheid van dergelijke adware zoals WiseEnhance uw computer grondig te controleren. Voor hulp en ondersteuning bij WiseEnhance verwijderen kunt u terecht op ons forum. Hier verlenen wij geheel gratis assistentie bij het verwijderen van virussen, adware, browser hijackers en andere ongewenste software. Op de onderstaande link treft u de stap voor stap handleiding.

WiseEnhance verwijderen

WiseEnhance verwijderen – handleiding

Zoals reeds beschreven verlenen wij op het forum gratis hulp en ondersteuning bij problemen en het verwijderen van malware zoals adware en virussen, dit omdat wij van mening zijn dat er voor veilig computergebruik en hulp bij problemen niet altijd betaald hoeft te worden en vaak simpel is op te lossen door gebruik te maken van duidelijke aanwijzingen en stappen die het probleem kunnen oplossen.

Onderstaand leest u uitgebreid hoe u uw vraag op het forum kunt stellen en uw probleem aan de specialisten kunt voorleggen, de geboden hulp op het forum wordt geheel individueel door één van de aanwezige “helpers” gegeven.

Gratis hulp bij WiseEnhance verwijderen.

  1. Maak een gratis account aan op ons computerforum via deze link.
  2. Volg de instructies zoals aangegeven in deze handleiding om WiseEnhance te verwijderen.
  3. Open een nieuw onderwerp (topic) in het forum Hulp bij malware en virusinfectie problemen.
  4. Geef uw bericht een duidelijke titel, bijvoorbeeld “Hoe WiseEnhance verwijderen” of “Hulp nodig bij WiseEnhance verwijderen”.
  5. Geef vervolgens een zo duidelijk mogelijke probleemomschrijving in het eerste bericht.
  6. Voeg daarna de logbestanden van Malwarebytes Anti-Malware en RSIT toe aan uw bericht als bijlage.

Aan de hand van de verkregen logbestanden krijgt u vervolgens gratis hulp en ondersteuning bij WiseEnhance verwijderen, en een uitgebreide controle op aanwezige adware en malware en duidelijke en eenvoudige instructies voor het opschonen van uw computer en het verhelpen van het probleem.

Op het forum is tevens een standaard stappenplan aanwezig voor het verwijderen van adware en potentieel ongewenste software zoals WiseEnhance en hier maken wij gebruik van RSIT wat de opvolger is van HijackThis. Deze tool geeft essentiële informatie over de aanwezigheid van malware, virussen, adware en andere ongewenste software. En voor een controle van uw computer kunt u ook dit stappenplan volgen.